Derneğimiz İftar Yemeği Verdi

11 Şubat 2020 20:46 Kurudere Köyü 369

Derneğimiz, Üyelerine ve Mahalle Halkımıza İftar yemeği verdi.İftar yemeğinden önce ve sonra İlahi ve ezgiler okunarak devam eden gecede Hafız Mucahıt ERGINUĞUZLU Hocamız Kuran-ı Kerim okudu. Müftü Vekili Nuri DERDİYOK, Dernek Baskanı Mehdı ERGINUĞUZLU ve Yönetım kurulu olmak uzere böyle bır organızayona imza atan Kuruederelileri kutladı.Derdiyok Bu derneğin ismini değiştirmek lazım .Kurudereliler değil Akan Dere yapmak lazım cunkü bu dernekten iyilik ve güzellik akıyor.Maaşallah burada Ramazan ayının guzelliklerı sergılenıyor ve hep birlikte dualarımızı yaparak oruçlarımızı açıyoruz dedi.İftar saati ile birlikte oruçlar açıldı ve caddeyi dolduran kalabalık hep birlikte oruçlarını açtı.Yenen yemeğin ardından tum katılımcılara çay servısı yapıldı.Masalarda yapılan koyu sohbetler ortama dostluk ve kardeslık duyguları getirdi.

• Etiketler